Ekstra tjenester

Hvis du har behov for lidt ekstra hjælp
Når først bogen er trykt, kan intet ændres. Derfor er det vigtigt, at bogen er helt klar inden den sendes til trykning. Hvis du ikke selv kan, tilbyder vi ekstraydelser. For eksempel hjælp med redaktionelle opgaver såsom korrektur og feedback på manuskriptet. Vi kan løse grafiske opgaver i forbindelse med mere avancerede opsætninger af teksten og naturligvis ved udarbejdelse af bogens for- og bagside.

Vi har et netværk af professionelle ressourcepersoner at trække på til korrekturlæsning, sproglig optimering, grafik og illustration.

Korrekturlæsning
Som en ekstra hjælp kan du få en professionel til at kigge på et uddrag af dit manuskript. Du får feedback på dit sprogbrug og gode råd til at gøre teksten bedre og mere læsevenlig.
Pris: kr. 3.200,-

En omfattende gennemgang af hele manuskriptet af en professionel korrekturlæser vil fange mange fejl og mangler i næsten alle manuskripter. Med denne ekstra service vil du få gennemgået dit manuskript for almindelige fejl, som stavefejl og grammatiske fejl. Man kigger desuden efter faktuelle fejl og meningsforstyrrende elementer.
Pris ca. : kr. 8.000 – 15.000,- (afhængig af manuskriptets omfang)

Layout af indhold
Manuskriptet skal layoutes, så alle overskrifter er samme type/størrelse, der skal være korrekt indryk ved afsnitskift, kapitel og lignende. Dette kan du gøre selv, eller vi kan klare det for dig. Layout med indsættelse af op til 10 illustrationer koster:
kr. 1.200,-

Nogle bøger stiller store krav til layout af selve indholdet. For eksempel har kogebøger eller fagbøger typisk flere illustrationer, bokse med tekst, osv. Dette samt scanning og/eller redigering af billeder kan vi ordne for kr. 450,- per time. Vi aftaler en pris med dig inden vi går i gang.

Ved større og mere krævende opgaver, skal du kontakte Forlag1.dk for at få et prisoverslag.  Men du er altid velkommen til at skrive til os, for at få en pris på netop DIT projekt.

I alle dele af processen samarbejder vi med dig, for at du skal blive tilfreds med resultatet. Vi synes, at hver bog skal være unik. Da vi er et lille forlag bliver det aldrig samlebåndsarbejde.

Layout af omslag
For- og bagside skal sendes i en separat pdf-fil. Vi kan hjælpe dig med at finpudse dit layout og sørge for, at din billedfil er parat til tryk.
Pris: kr. 1.500,-

Hvis du ikke har andet end en ide til omslaget, og måske ikke engang det, så kan vi alligevel hjælpe dig. I tæt samarbejde med en grafiker eller kunstner finder vi frem til noget, som du bliver tilfreds med. Vi vælger en grafiker, udfra den stil du ønsker omslaget skal udtrykke. I dialog med grafikeren forberedes tre udkast, og du vælger det, du bedst kan lide. Når du er tilfreds med resultatet, gør vi billedfilen klar til tryk.
Pris: kr. 5.500,-

Derudover kan vi hjælpe med alt det andet

  • Reklamemateriale (plakater, flyers, postkort, visitkort, hjemmeside).
  • Pressemeddelelse.
  • Adresser til dagblade (til anmeldere), m.m.
  • Lager og videresalg til forhandlere og private.

Kontakt os hvis du har spørgsmål. Vi er her for din skyld.

Alle priser er inklusive 25% moms