Drømmen er inden for rækkevidde

Før i tiden var det at lave en bog ikke bare sådan lige noget, som man gjorde. I dag bevirker den moderne teknologi, at det ikke længere er en så langsommelig og bekostelig affære.

Hos Forlag1 har vi mulighed for at printe din bog i meget små oplag. På den måde er du fri for at brænde inde med en masse eksemplarer, hvis din roman mod forventning ikke lige skulle blive en bestseller. Det gør også, at du ikke behøver at kaste alle dine sparepenge efter projektet.

Vi kan ikke skrive bogen for dig, men vi hjælper gerne med opmuntrende ord i skriveprocessen og sørger for at gennemlæse manuskriptet, hvis dette ønskes. Når man endelig er ved at være i mål med en lang og sej skriveproces, kan det med korrekturen virke som en fuldstændig uoverkommelig opgave. Denne del tager vi os meget gerne af.

Hos Forlag1 har vi også egne grafikere i huset, der kan give din bog det helt rigtige grafiske udtryk, ligesom at vi også trykker bogen selv. Fortvivl derfor ikke – der er hjælp at hente.

Det at skrive en bog kan virke som en fuldstændig uoverskuelig opgave, når man sidder ved første linje. Så er det godt at huske på det gamle ordsprog omkring elefanten:

Hvordan spiser man en elefant?” Svaret er ”bid for bid”.