Referencer

Forfatter, eventyrer og destillatør (Nordisk Brænderi) – Anders Bilgram:

Jeg ringede til Forlag1 for at fortælle om mit skriveprojekt, og de fandt det med det samme interessant, ville meget gerne være en del af det, og kaste ressourcer i det med det samme. Til trods for en skræmmende kort deadline og et langt fra færdigt råmateriale fik Forlag1 dygtigt sat bogen op og samlet de mange tråde til den bog jeg gennem 19 år drømte om at få på gaden. Forlag1 får fem ud af fem stjerner for dygtighed, hurtighed og fleksibilitet - den perfekte samarbejdspartner.

Find Eventyrlig Ishavsfærd af Anders Bilgram her

Birgit Bertung, forfatter, mag. art. fortæller:

Forlag 1 har udgivet 18 af mine bøger, og jeg har altid været glad for samarbejdet. Det er en stor fordel at arbejde med et lille forlag, som giver en personlig kontakt, der er værdifuld, ligesom det er rart at kunne vælge udseende og lignende helt selv – og så er de lynhurtige. Man skal ikke vente i månedsvis på at se resultatet. Eller lytte til bedrevidende redaktører.

Se de bøger Forlag1 har lavet for Birgit Bertung her

Jeppe Lund Groth, E-MBA og forfatter til "Bæredygtig Præstation" fortæller:

"På anbefaling tog vi kontakt til Forlag1, som viste sig at være den helt rigtige partner for os. Forlag1 har leveret kompetent rådgivning igennem hele processen fra grafisk opsætning til endelig udgivelse.

Find bogen Bæredygtig Præstation her